AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Edip Uğur, ziyaret ettiği 2. Gündoğan Mahallesi'nde yani bitirilen Hacı Hüseyin Camisi için kendisinden destek isteyen derneğe 50 bin TL yardım sözü verdi.
AK Parti İl Başkanlığından yapılan yasılı açıklamaya göre, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik mahalle ziyaretlerini sürdüren Uğur, vatandaşların sorunlarını dinliyor, onlarla neler yapacaklarını paylaşıyor.
Katıldığı mahalle ve kahve toplantılarında büyük ilgi gören Uğur, kimi zaman notlar alıyor, kimi zaman da isteklere anında cevap veriyor.
Bu kapsamda, 2. Gündoğan Mahallesi'nde yatsı namazını kıldığı Hacı Hüseyin Camisi'nin yeni halini çok beğenen Uğur, hem cemaatle hatıra fotoğrafı çektirdi hem de Cami Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Elçi'nin maddi destek talebini geri çevirmedi. Uğur, 50 bin TL yardım sözü verdi.
Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olan cami için 110 bin TL borçlarının kaldığını belirten Elçi, 50 bin TL'si için söz veren Uğur'a teşekkür etti. - Balıkesir
Son Dakika › Yerel › Edup Uğur'dan Cami Derneğine 50 Bin TL Yardım Sözü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?