Ege'nin Gözdesı Nicci Antalya'da - Son Dakika
Yerel

Ege'nin Gözdesı Nicci Antalya'da

Ege\'nin Gözdesı Nicci Antalya\'da

Ege’nin tüm renklerini ve enerjisini içinde barındıran Nicci Antalya açıldı.

22.03.2014 17:31

Ege'nin tüm renklerini ve enerjisini içinde barındıran Nicci Antalya açıldı.

Ege'nin tüm renklerini ve enerjisini içinde barındıran Nicci Lounge&Nicci Meyhane; İzmir ve Kuşadası şubelerinden sonra, zincirine Antalya'yı da ekledi. Başarılı iş adamı Tibet Özer tarafından tasarlanan Nicci, farklı konsepti, birbirinden leziz seçenekler sunan menüsü, eğlence anlayışı ve yepyeni dekorasyonu ile kapılarını açtı. Açılışı özel bir partiyle gerçekleştiren Nicci Antalya, mart ayında hız kesmeden sevilen sanatçıların konserleriyle Antalya için unutulmaz organizasyonlar gerçekleştirecek. 22 Mart'ta Erdem Kınay& Merve Özbey, 26 Mart Çarşamba ise dünyaca sevilen Milk&Sugar grubuna ev sahipliği yapacak.

Farklı tarza sahip olmasının yanında şık dekorasyona, huzur veren sıcak atmosfere sahip. İki katlı olan mekanın giriş katı ve bahçesi Nicci Lounge, üst katı ise Nicci Meyhane olarak hizmet veriyor.

Açılış gecesinde işletme sahibi Seda Özer ve Tibet Özer, İzmirden gelen özel misafirlerini ve Antalya'nın tanınmış simalarını agırladılar. Klasik müzik ve NİCCİ meleklerinin davetlileri karşılamsıyla başlayan gece, perkisyon show ve Arzu Turalı'nın meyhanedeki showlarıyla devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege'nin Gözdesı Nicci Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement