Eğitim-Bir-Sen Siirt İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş Divan Toplantısı yapıldı.
Şube Başkanı Murat Şeker, yaptığı yazılı açıklamada, sorumlu sendikacılığın gereği olarak ülkeye olan borçlarını her platformda gösterdiklerini belirtti.
Bin 500'ü aşan üyesiyle ilçe ve köylerde teşkilatı olan tek örgüt olduklarını ifade eden Şeker, üyeleri olsun olmasın bütün eğitim çalışanlarının sigortası olduklarını kaydetti.
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ise daha önce üyesi olduğu sendikanın doğru işler başardığı için büyük ilgi gördüğünü ve hızla büyüdüğünü belirtti.
AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran da demokrasinin gelişmesinde ve taşların yerine oturmasında Memur-Sen ile Eğitim-Bir-Sen'in önemli bir görev üstlendiğini bildirdi.
Muhabir: Ayhan Mergen/ Meral Özdemir
Yayıncı: Şengül Oymak - SİİRT
Son Dakika › Yerel › Eğitim-Bir-Sen Siirt İl Başkanlığı Genişletilmiş Divan Toplantısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.