Eğitim-Sen'den Fevzi Kılıç'ı Anma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Sen'den Fevzi Kılıç'ı Anma Etkinliği

Eğitim-Sen\'den Fevzi Kılıç\'ı Anma Etkinliği

Kırşehir, Eğitim-Sen Teşkilatı 19. yılını anlatarak bir önceki dönem başkanı Fevzi Kılıç’ı anma etkinliği düzenledi.

23.01.2014 09:54

Kırşehir, Eğitim-Sen Teşkilatı 19. yılını anlatarak bir önceki dönem başkanı Fevzi Kılıç'ı anma etkinliği düzenledi.

Eğitim-Sen Kırşehir Şube Başkanı Özdemir Beyhan, "Her türlü etnik ayrımcılıkla mücadele etmek için baskılara karşı mücadele etmeyi kendimize görev bildik" dedi.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Özdemir Beyhan, "Israrla kapitalizmin tüm insani değerleri metalaştırdığı savaşta işkencenin yoksulluk ve açlıkla dünyayı yaşanmaz hale getirdiği baskı ve sindirme politikalarının yoğunlaştığı bir dönemde 'eşitlik, özgürlük, kardeşlik, barış' taleplerini Eğitim-Sen sürdürmüştür. Eğitim ve sağlık başta olmak üzere kamu hizmetlerinin hızla ticarileştirilmesine özelleştirmelere esnek güvencesiz ve angarya çalışma uygulamalarına iş güvencemizin kaldırılmak istenmesine karşı mücadeleyi hissetmek en önemli görevlerimiz arasındadır" şeklinde konuştu.

Eğitim ve Bilim emekçilerinin yüz yıllık kararlılıktan aldığı güvenle insanca yaşam mücadelesi verileceğini ifade eden Beyhan, "Demokratik Türkiye mücadelesini güçlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın insan hakları,demokrasi ve özgürlükler alanında gelinen nokta bizlere daha önemli görevler yüklemektedir. Seçilmişlerin, aydınların, gazetecilerin, sendikacıların, öğrencilerin tutuklandığı bir süreci hep beraber yaşıyoruz. KESK'li arkadaşlarımıza ve yeni eğitim sistemine karşı direnen arkadaşlarımıza karşı yapılan saldırı ve tutuklamalar bizlere faşizmin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Kentlerimizi, meydanlarımızı, parklarımızı bizim olan ne varsa bizden alan ve sermayeye peşken çekenlere karşı ya hep beraber ya hiç birimiz azminde olacağız" diye konuştu.

Program bir önceki dönem Başkanı Fevzi Kılınç anısına hazırlanan slayt gösterimi ile devam etti. Kılınç, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Sen'den Fevzi Kılıç'ı Anma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement