Eğitimciler Birliği Sendikası, Toksoy'a Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Eğitimciler Birliği Sendikası, Toksoy'a Yapılan Saldırıyı Kınadı

Eğitimciler Birliği Sendikası, Toksoy\'a Yapılan Saldırıyı Kınadı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’a yapılan silahlı saldırı, Eğitimciler Birliği Sendikası tarafından yapılan ortak açıklamayla kınandı.

06.04.2017 11:03

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy'a yapılan silahlı saldırı, Eğitimciler Birliği Sendikası tarafından yapılan ortak açıklamayla kınandı.

Dörtyol ilçe milli eğitim binası önünde bir araya gelen sendika üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy'a yapılan saldırıyı kınayarak, eğitimcilere yapılan saldırıların son bulmasını istedi.

Eğitimciler Birliği Sendikası Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayraktar açıklamasında, "Tek amacı millete hizmet etmek olan, çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi için fedakarca çalışan eğitim camiasının böyle bir olayla anılması bizleri üzmüştür. Sayın müdürümüze yapılan bu saldırıyı eğitim camiasına yapılmış bir saldırı olarak düşünüyoruz. Eğitim camiasını derinden yaralayan bu üzüntü verici olayın ülkemizde yaşanan diğer eğitim çalışanlarına yapılan saldırılar gibi basit bir ikinci sayfa gazete haberi gibi görülmemesini fail veya faillerin bir an önce yakalanarak adalete hesap vermesi için sorumluları göreve çağırıyoruz. Eğitimciler Birliği Sendikası olarak 'bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' sözünü düstur edinerek "Alimleri peygamberlerin varisi sayan" bir medeniyetin temsilcileri olarak meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı esefle kınıyor, bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimciler Birliği Sendikası, Toksoy'a Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement