EGSİAD'ın Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

EGSİAD'ın Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı

EGSİAD\'ın Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı

EGSİAD tarafından düzenlenen Proje Yazma ve Proje Döngüsü Uygulamaları eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

24.10.2013 20:13  Güncelleme: 20:22

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) tarafından düzenlenen "Proje Yazma ve Proje Döngüsü Uygulamaları" eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

EGSİAD, Mega Yönetim Danışmanlığı ve Belçika Brüksel'de Avrupa Birliği Projeleri uygulayıcısı VDL Euro'nun ortaklaşa gerçekleştirdiği "Avrupa Birliği Projeleri, Kalkınma Ajansları, KOSGEB ve TÜBİTAK Projeleri" konulu "Proje Yazma ve Proje Döngüsü Uygulamaları" eğitimi sona erdi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu, EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer, BEBKA Eskişehir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Engin Yüksel ve Mega Yönetim Danışmanlığı Genel Müdürü Soner Çam tarafından verdi.

"Sizlerin elinden tutacağız"

KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Eskicioğlu, EGSİAD'ı böyle bir eğitimi düzenlediği için tebrik ederek, "KOSGEB olarak biz KOBİ'lere ve girişimcilere destek veriyoruz. Sizler de birer girişimci adayısınız, siz bu kapıyı araladınız bizler de üzerimize düşen vazifeyi yerine getirerek sizlerin elinden tutacağız" ifadelerini kullandı.

"Yeni desteklerimiz olacak"

BEBKA Eskişehir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yüksel ise şunları kaydetti:

"Proje mantığı bu devirde çok önemli. Aklımızdaki fikirleri katma değere dönüşebilmesi için destek görmesi gerekiyor. Bu da doğru şeklide proje yazmaktan geçiyor. Proje yazmadan dünyada hiçbir şey olmuyor. Devletin tüm kurumlarında ve Avrupa Birliği'nde ciddi kaynaklar var ancak bu ödeneklerden faydalanabilmek için doğru proje yazmak gerekiyor. Bizim de yeni destek çağrılarımız açılıyor. Hepinizi güzel projelerle bekliyoruz."

EGSİAD Akademi Koordinatörü Burak Toprakhisar da bu organizasyonu EGSİAD Akademi'nin gerçekleştirdiğini belirterek, şunları bildirdi:

"Ülkemizde fikir çok ama maalesef fikirleri ete kemiğe büründürüp projelendirmekte ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz eğitim bu nedenle gerçekten çok önemliydi. Kursiyerlerimize kursumuza katıldıklarından dolayı teşekkür ediyorum."

Toprakhisar, EGSİAD Akademi'nin bu tür programları ileriki zamanlarda tekrarlayacaklarını sözlerine ekledi.

Eğitime katılan kursiyerler, düzenlenen eğitimin oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak, projelerinin bu eğitimden kazandıkları bilgiler sayesinde onaylanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edilmesiyle sona erdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel EGSİAD'ın Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement