Ekşisu'ya 40 Bin Metrekarelik Yeni Mesire Alanı - Son Dakika
Yerel

Ekşisu'ya 40 Bin Metrekarelik Yeni Mesire Alanı

Ekşisu\'ya 40 Bin Metrekarelik Yeni Mesire Alanı

Erzincan Belediyesi tarafından Ekşisu Mesire Alanı bölgesine 40 bin metrekare yeni mesire alanı yapılıyor.40 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan "Sütotu Rekreasyon" projesi ile Erzincan yeni bir mesire alanına kavuşacak.

01.07.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediyesi tarafından Ekşisu Mesire Alanı bölgesine 40 bin metrekare yeni mesire alanı yapılıyor. 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan "Sütotu Rekreasyon" projesi ile Erzincan yeni bir mesire alanına kavuşacak.

Yapımı Erzincan Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen finansmanı KUDAKA tarafından sağlanan "Ekşisu Sütotu Rekreasyon" projesi kapsamında, düzenlenen törenle projenin temeli atıldı. Düzenlenen törene Vali vekili Ahmet Türköz, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle, AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Düzenlenen törende projeyle ilgili bilgilendirmeler yapan Erzincan Belediyesi Proje Ekip Koordinatörü Murat Uslu'nun ardından, konuşan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır göreve geldiklerinde Ekşisu'yun dar bir çerçevede hizmet verdiğini hatırlatarak; "Arkadaşlarımız kendi imkanlarıyla park ve bahçeler müdürlüğü ve Fen işleri müdürlüğü tarafından elli ay içerisinde burada çok ciddi çalışmalar yapıldı. Bu bölgede el değmedik alan bırakmadık" dedi. Başkan Çakır konuşmasında ayrıca projeyi finanse ettiği için KUDAKA da teşekkür etti. Erzincan Millet Vekili Sabahattin Karakelle belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu belirterek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Çakır'a teşekkürlerini sundu. Erzincan Vali Vekili Ahmet Türköz ise yaptığı konuşmada Erzincan'da büyük projelerin gerçekleştirildiğini ve şehrimizde her hafta bir açılışın yapıldığını belirttikten sonra Başkan Çakıra teşekkürlerini iletti. Konuşmalardan sonra temel atma törenine geçildi. Tören, halka açık bir konser ile sona erdi.

Ekşisu bölgesi "Sütotu Rekreasyon" projesi bitiminde bölgede, piknik alanları, lokantalar, su gösteri havuzları, amfi tiyatro, 128 araçlık otopark alanı, servis alanı, bisiklet parkı, spor kompleksi, seyir terasları ve yürüyüş yollarının yapımı ile ekşisu mesire alanının büyük oranda genişletilmesi ve yaklaşık 820 kişiyi ağırlayacak ölçüde modernize edilmesi sağlanacaktır. Yaklaşık 824 bin 500 TL'ye mal olacak ve KUDAKA tarafından desteklenen proje eylül ayında tamamlanacak - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekşisu'ya 40 Bin Metrekarelik Yeni Mesire Alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement