Elazığ'da Cumhuriyet'in 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da Cumhuriyet'in 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Elazığ\'da Cumhuriyet\'in 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı
29.10.2024 19:49  Güncelleme: 20:13

Elazığ'da Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayı, binlerce kişinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren yürüyüş, Vali ve çeşitli temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Elazığ'da Cumhuriyet'in 101. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen fener alayı renkli görüntülere sahne oldu.

Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü, ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da coşkuyla kutlanıyor. Gün içerisinde çeşitli etkinlikler yapılırken akşam ise fener alayı yürüyüşü düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydan'ında başlayan yürüyüş, marşlar söylenerek Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüş renkli görüntüler oluşturdu.

Yürüyüşe, Vali Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, STK temsilcileri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Cumhuriyet'in 101. Yılı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika


Advertisement