Elazığ'dan Kısa Kısa -Sınav Yerleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Elazığ'dan Kısa Kısa -Sınav Yerleri Belirlendi

Elazığ'da Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı ile Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik ve Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı yapılacak.

13.03.2013 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı ile Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik ve Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı yapılacak.

Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, yazılı açıklamasında, Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'nın 16 Mart Cumartesi günü saat 11.00'da Gazi, Metin Koloğlu Anadolu Sağlık Meslek, 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek, Cumhuriyet Anadolu liseleri, Vali Tevfik Gür, Yahya Kemal Beyatlı, Mezre, İstiklal ortaokulları, Yücel, Vali Lütfullah Bilgin ve Namık Kemal ilkokullarında yapılacağını bildirdi.

Yeniyol, Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik Sınavı'nın 17 Mart Pazar günü saat 10.00'da Metin Koloğlu Anadolu Sağlık Meslek, 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek, Gazi ve Cumhuriyet Anadolu liseleri ile Mezre Ortaokulu ve Namık Kemal ilkokulunda, Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı'nın da aynı gün saat 14.00'da Metin Koloğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mezre Ortaokulu ve Namık Kemal İlkokulu'nda yapılacağını kaydetti.

-Uyuşturucu ile mücadele

Elazığ'da peynir tenekesine gizlenmiş 4 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi.

Elazığ-Diyarbakır Karayolunda yol denetimlerinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Batman'dan Ankara'ya giden bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada peynir tenekesine gizlenmiş 4 kilo 200 gram kubar esrar buldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Yılmaz Kırtay/ Ömer Fansa

Yayıncı: Cemal Coşkun - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'dan Kısa Kısa -Sınav Yerleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement