Elbeyli Kaymakamı Suriye Sınırını Denetledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elbeyli Kaymakamı Suriye Sınırını Denetledi

08.09.2012 09:10  Güncelleme: 09:38

Kilis'in Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar, Suriye sınırında yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için Çobanbey Sınır Kapısı ve Hudut karakollarında incelemelerde bulundu.

Kilis'in Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar, Suriye'de artan şiddet olaylarından dolayı, sınırda yaşanan gelişmeleri değerlendirmek maksadıyla Çobanbey Sınır Kapısı ve Elbeyli'ye bağlı Hudut karakollarında denetleme ve incelemelerde bulundu.

Suriye'de çatışmalarda yaralananların getirildiği Suriye sınırına sıfır noktadaki askeri birlikleri denetleyen Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar, yaptığı açıklamarlada, "Suriye ile komşu olan ilçemiz her açıdan önemli bir konuma sahiptir. Çobanbey Sınır kapısı ve bölge hudutlarının, hem ticaret hem de güvenlik tedbirleri konusunda önem arz ediyor. Bu konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor." dedi.

Çobanbey Hudut Karakol'unu da ziyaret eden Kaymakam Uçar, Gümrük kapısı ve sınır güvenliği konularında, bilgi aldıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Çobanbey Tren İstasyonundan ayrıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbeyli Kaymakamı Suriye Sınırını Denetledi - Son Dakika


Advertisement