Elbistan Kaymakam Vekili Altıntaş, Görevine Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elbistan Kaymakam Vekili Altıntaş, Görevine Başladı

Elbistan Kaymakam Vekili Altıntaş, Görevine Başladı
20.10.2007 17:54

Rize Vali Yardımcılığı Görevinden Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı'na Atanan ve Elbistan Kaymakamlığı Görevini Vekaleten Yürütecek Olan Ahmet Altıntaş, Görevine Başladı.

Rize Vali Yardımcılığı görevinden Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı'na atanan ve Elbistan Kaymakamlığı görevini vekaleten yürütecek olan Ahmet Altıntaş, görevine başladı.

Altıntaş, yaptığı açıklamada, Elbistan hakkında olumlu izlenimler edindiğini belirterek, halktan ve halkın içinden biri olmak istediğini belirtti. Altıntaş, "Elbistan’ın ve Elbistanlılar'ın iyiliği için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Elbistan’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Altıntaş, "İnsanlara yakın biri olduğumu düşünüyorum. Halkımıza kapımız her zaman açık olacaktır. Kimseden farklı değilim. İnsanlarımızın problemlerini her zaman dinleyerek çözüm yolları konusunda katkı sağlayacağız” diye konuştu.

(ÖS-MT-MT-Y)

20.10.2007 17:44 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbistan Kaymakam Vekili Altıntaş, Görevine Başladı - Son Dakika


Advertisement