Eleşkirt Devlet Hastahanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eleşkirt Devlet Hastahanesinde Yangın Tatbikatı

Eleşkirt Devlet Hastahanesinde Yangın Tatbikatı
20.04.2013 11:37  Güncelleme: 11:56

AFAD ve Eleşkirt Sivil Savunma Müdürlüğünün, Eleşkirt Devlet Hastanesinde ortaklaşa gerçekleştirdikleri yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD ) ile Eleşkirt Sivil Savunma Müdürlüğü'nün Eleşkirt Devlet Hastanesi'nde ortaklaşa gerçekleştirdikleri yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Eleşkirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fikriye Tekin, nezaretinde gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği hastanede çıkan bir yangında yürüyemeyecek durumda olan hastalar dakikalar içerisinde yangın mahallinden başarılı bir şekilde kurtarılmaları gerçekleştirildi. Yangın nedeniyle üst katlara çıkılamadığı için itfaiye aracının merdiveniyle hastalar kurtarıldı.

Tatbikat sonrası bir açıklama yapan Eleşkirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fikriye Tekin, hastanelerin başta olmak üzere vatandaşa aynı anda hizmet veren her kurumun personeline zaman zaman bu tip tatbikatlar yaptırması gerektiğini söyledi. Bu gibi tatbikatların olabilecek gerçek bir vakada yaşanabilecek acıları ve mağduriyetleri azaltacağını ifade eden Tekin, "Bu başarılı tatbikatta büyük bir ciddiyetle ve sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt Devlet Hastahanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika


Advertisement