Eleşkirt Esentepe İlköğretim Okuluna Kaymakam Jesti - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt Esentepe İlköğretim Okuluna Kaymakam Jesti

Eleşkirt Esentepe İlköğretim Okuluna Kaymakam Jesti

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki 17 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) sponsorluğu ile açılan "Bilim Fuarı"na katılan Eleşkirt Esentepe İlköğretim Okulunun projelerini beğenen İlçe Kaymakamı Hakan Ezgi...

14.06.2013 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki 17 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) sponsorluğu ile açılan "Bilim Fuarı"na katılan Eleşkirt Esentepe İlköğretim Okulunun projelerini beğenen İlçe Kaymakamı Hakan Ezgi tarafından öğrenciler Ağrı gezisiyle ödüllendirildiler.

Esentepe İlköğretim Okulundaki Bilim Fuar'ında Türkçe, fen teknoloji tasarım, matematik ve sosyal bilimler alanındaki 25 proje, 8 öğretmen ve 39 öğrencinin 2,5 aylık emeğiyle ortaya çıkmıştı. Projeler İlçe Kaymakamı Hakan Ezgi, tarafından çok beğenildiği için öğrencilerin ve öğretmenlerinin ödüllendirilmesi kanaati oluşmuş ve okul müdürü Selma Aksel'e projede emeği geçenlerin hepsine Ağrı Turu hediye etti.

Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Bayram'ın, kafile başkanlığını yaptığı gezi heyeti Taşlıçay, Recep Tayyip Erdoğan Parkında sabah kahvaltısı yaptıktan sonra sırasıyla Doğubayazıt'taki İshak Paşa Sarayını, Ahmed-i Hani Türbesini, Gürbulak Sınır Kapısını, Meteor Çukurunu gezdikten sonra Doğubayazıt ilçesinde yenen öğlen yemeğinin ardından geziye Diyadin kaplıcalarıyla devam edildi.

Bir günlük Ağrı turuna kafile başkanlığı yapan Eleşkirt İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Erol Bayram, Esen Tepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin bu gezi turunu ziyadesiyle hak ettiklerine inandığını söyledi. Erol, "Öğrencilerimizin bilim fuarında göstermiş oldukları üstün performanslarını ortaya çıkarmada kendilerinden desteklerini esirgemeyen öğretmenlerini ve okul idaresini kutluyorum. Öğrencilerimize unutmayacakları bir gün hediye eden Sayın Kaymakamımız Hakan Ezgi'ye şahsım, öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyorum. Bu jest öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim hayatların dada unutamayacakları bir anı olarak kalacaktır" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt Esentepe İlköğretim Okuluna Kaymakam Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement