Eleşkirt'te Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası

Eleşkirt\'te Kur\'an Kursları Arası Futbol Turnuvası

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları arası Futbol Turnuvası, bugün yapılan final maçı ile tamamlandı.

01.08.2013 15:24

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları arası Futbol Turnuvası, bugün yapılan final maçı ile tamamlandı.

Eleşkirt Müftülüğü'nün Öztürk Halı Saha sponsorluğunda başlattığı Yaz Kur'an Kursları arası Futbol Turnuvası finaline Yeni ile Sarıcan camilerindeki Kur'an kurslarına katılan öğrenciler kaldı. Çekişmeli geçen final maçını 4-3'lük skorla Yeni Cami öğrencilerinin galibiyetiyle sonuçlandı. Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Eleşkirt Müftüsü Alaattin Türkoğlu, turnuvaya katılan 16 cami öğrencisinin tamamının gönlünde birinci olduğunu belirterek, "Okulların kapanmasıyla büyük bir fedakarlık göstererek öğrencilere Kur'an öğreten imam arkadaşlarımız bu defa öğrencilerinin futbol turnuvasında başarı göstermeleri için antrenörlük yapmaya başladılar. Turnuva süresince takımlarını motive etmeye çalışan bütün imam arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Turnuvada dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Kahraman ve Öztürk Hala Saha Tesisleri sahibi Muzaffer Öztürk tarafından verildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement