Emekli maaşı içeren cüzdan sahibine ulaştırıldı - Son Dakika
Yerel

Emekli maaşı içeren cüzdan sahibine ulaştırıldı

Emekli maaşı içeren cüzdan sahibine ulaştırıldı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir minibüste unutulan ve içerisinde emekli maaşı bulunan cüzdan, kooperatif yöneticileri tarafından sahibine ulaştırıldı. 81 yaşındaki Güner Çalışkan, bankadan çektiği emekli maaşını cüzdanına koyduktan sonra minibüse binerek eve gitmek istedi. Ancak evine yaklaştığında cüzdanını düşürdüğünü fark etti. Cüzdanı bulan minibüs şoförü, cüzdanı sahibine teslim etti ve böylece emekli maaşı geri verildi.

26.02.2024 19:21  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde minibüste unutulan ve içerisinde emekli maaşı bulunan cüzdan, kooperatif yöneticileri tarafından sahibine ulaştırıldı.

81 yaşındaki Güner Çalışkan, sabah saatlerinde bankadan emekli maaşını çektikten sonra tüm parasını cüzdanına koydu. Eve gitmek için S.S. 25 Nolu Keşan Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ortaklarından Çağlar Tamer'in minibüsüne binen yaşlı kadın, evinin yakınına geldiğinde minibüsten indi. Yaşlı kadın, eve gittikten bir süre sonra cüzdanını düşürdüğünü fark etti. Çalışkan, cüzdanını aramaya başlarken, cüzdanı minibüste bulan Çağlar Tamer, Güner Çalışkan'a ulaştı. Cüzdan, Tamer ve kooperatif yöneticileri tarafından Çalışkan'ın yakınına teslim edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli maaşı içeren cüzdan sahibine ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement