Emekli Teknisyenler Başkan Köktaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Emekli Teknisyenler Başkan Köktaş'ı Ziyaret Etti

Emekli Teknisyenler Başkan Köktaş\'ı Ziyaret Etti

Emekli Emniyet Teknisyenleri ve Yardımcı Hizmetliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler.

11.09.2013 18:43

Emekli Emniyet Teknisyenleri ve Yardımcı Hizmetliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler.

Emekli Emniyet Teknisyenleri ve Yardımcı Hizmetliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler. Derneğin Emekli Emniyet Teknisyenleri ve Yardımcı Hizmetlileri arasında sosyal yardımlaşma, dayanışmayı ve sosyal hakların korunmasını sağlamak amacı ile kurulduğunu belirten Başkan Yusuf Çankaya, yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Köktaş'a bilgi vererek, yaşadıkları problemler konusunda da yardımcı olmalarını istediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Fuat Köktaş ise, bugüne kadar birikmiş sorunları birbir çözmeye gayret ettiklerini, gelen talepleri ilgili yerlere ileterek çözüm noktasında herkese yardımcı olduklarını söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Teknisyenler Başkan Köktaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement