Emiryusuf İçme Suyu Grubu Kaynağında İncelendi - Son Dakika
Yerel

Emiryusuf İçme Suyu Grubu Kaynağında İncelendi

Emiryusuf İçme Suyu Grubu Kaynağında İncelendi

İl Özel İdaresi yetkilileri, merkezi Terme'de bulunan Emiryusuf İçme Suyu Grubu'nun kaynağında incelemede bulundu.22 köye hizmet veren grubun tesis ve çalışmalarını yerinde incelemek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, İl Genel...

18.01.2012 10:51

İl Özel İdaresi yetkilileri, merkezi Terme'de bulunan Emiryusuf İçme Suyu Grubu'nun kaynağında incelemede bulundu.

22 köye hizmet veren grubun tesis ve çalışmalarını yerinde incelemek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt, Terme Kaymakamı Fahri Meral, AK Parti Grup Başkanvekili Dilaver Atlı, Terme İl Genel Meclis Üyeleri Fikret Oy, Kaşif Aksoy, Zafer Özcan ve Sabri Aslan, suyun kaynağında inceleme yaptı.

Emek verilen, mesai harcanan yatırımları kimi zaman yerinde görmenin yeni fikirler üretmek kadar motivasyona da katkısının olduğunu belirten yetkililer, içme suyunun alındığı kaynaktan çökertme ve arıtma havuzlarına kadar kırsalda yaşayan vatandaşın evine ulaşan suyun tüm aşamalarını yerinde inceledi.

2002-2006 yılları arasında İl Özel İdaresi'nin büyük ölçekli içme suyu projelerinden olan gruba bu yıllar arasında 4 milyon TL'ye yakın kaynak aktarıldığı ve gruptan 22 köyün faydalandığı belirtildi.

Köy Hizmetleri'nin kapatılıp, İl Özel İdaresi'ne devredildiği 2005 yılında 18 köyün 17'sinin susuz olduğu bölgede şu an susuz köyün bulunmadığı ifade edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emiryusuf İçme Suyu Grubu Kaynağında İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement