Emniyet Müdürü Öztürk Şoför Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Öztürk Şoför Esnafıyla Buluştu

Emniyet Müdürü Öztürk Şoför Esnafıyla Buluştu

Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Şahin Tuncel, Karakol Komiseri Mehmet Bayram ve polisler ilçede dolmuşçuluk yapan kooperatifleri ziyaret ederek şoför esnafının sorunlarını dinledi.

08.06.2016 13:14

Ordu'nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Şahin Tuncel, Karakol Komiseri Mehmet Bayram ve polisler ilçede dolmuşçuluk yapan kooperatifleri ziyaret ederek şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Fatsa'daki sorunları çözmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk "Fatsa'nın sınırları içerisindeki tüm sorunları hep birlikte masaya yatırarak çözmeliyiz. Bu anlamda dolmuş şoförlerimizin de her zaman yanındayız. Her türlü sorunlarında emniyet olarak çözmeye hazırız. Ziyaretlerimizi belli aralıklarla kooperatiflerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Trafik kurallarının koyuluş amacının toplumda belli düzenlerin ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla koyulduğunu belirten Öztürk "Kurallar çerçevesinde taşımacılığınızı yapmanız gerekiyor. Bizler de her konuda yardımcı olmaya hazırız. Gün geçtikçe artan trafik sıkıntısı hep birlikte çözme adına herkesin anlayışlı olmaya davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde diğer kooperatiflerle vatandaşları güvenli bir şekilde taşıma işini ilçemizde gerçekleştiriyorsunuz. Her zaman söylüyorum, trafik kurallarına uymalıyız. Uymayanları görürseniz 155'i arayarak bizlere bilgi veriniz, bizler gerekeni o sürücü için yaparız" diye konuştu.

Öztürk, korsan taşımacılık konusunda da bölge genelinde denetimleri artıracaklarını belirttikten sonra şoför esnafından gelen soruları cevaplandırdı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Öztürk Şoför Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement