Emşav'dan 119. Mevlit - Son Dakika
Yerel

Emşav'dan 119. Mevlit

Emşav\'dan 119. Mevlit

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından 119.mevlit okutuldu.
Vakıf binasında okutulan mevlide; Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Murat Alkan, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi...

30.11.2013 14:39

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından 119. mevlit okutuldu.

Vakıf binasında okutulan mevlide; Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Murat Alkan, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Polis Emeklileri Derneği Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, şehit yakınları ve gaziler katıldı. 119. mevlit, geçmiş yıllarda kasım ayında şehit olan Salim Şahin, Ahmet Özdemir, Halim Çalkan, Celal Kuyu, Recep Çakmak, Rıfat Sezgin ve bütün şehitlerin ruhuna okutuldu.

Programda konuşma yapan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, "Vakfımız tarafından düzenli olarak her ayın son haftasının cumartesi günü öğle namazına müteakip okutulan mevlidi şeriflerin bugün 119.'sunu yapmaktayız. Buradaki amaç; şehitlerimizi anmak, onların hatıralarını yaşatmak ve geride kalan emanetleriyle bir araya gelmektir. Bu etkinliğimiz ülkemiz ve ilimizde takdir kazanmıştır. Şehit yakınlarımız, bu toprakları vatan yapan, değerli kılan toprak, bayrak, namus ve millet uğrunda; Allah ve Peygamber yolunda çekinmeden can verenlerin aziz hatıralarıdır. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz" dedi.

Mevlit programı yapılan ikramla sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emşav'dan 119. Mevlit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement