Haber: Gülten AKGÜL
(MARDİN) - Mardin'in Artuklu ilçesinde yaşayan Abide Öncü, engelli 3 çocuğu bulunduğunu ve birinin tedavisi için özel hastanenin 1,5 milyon lira istendiğini bildirerek, yetkililerden yardım istedi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde yaşayan Abide Öncü, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Aramköy'de ikamet ettiğini, 3'ü engelli 5 çocuğu olduğunu anlattı.
Evlerinde çalışan kimse olmadığını, eşinin de çocuklara baktığını ifade eden Öncü, "Dört tane engelli çocuğum vardı, bir tanesini toprağa verdim, şu an üç tane var. Üçüne de ben ve babaları bakıyoruz. Babası da zaten çalışmıyor. Çocuklardan biri 25, biri 19, diğeri ise 22 yaşında. Hepsi engelli ve hasta. Ben de hastayım, beş defa ameliyat oldum. Artık çocuklarıma bakacak gücüm kalmadı" diye konuştu.
Özel hastanenin, engelli çocuklardan birinin tedavisi için 1,5 milyon lira istediğini bildiren Öncü, "Bunu ödeyecek hiç gücümüz yok. Çok mağdur durumdayım. Valilikten, Kaymakamlıktan ve belediyeden bana el uzatmalarını, yardım etmelerini istiyorum. Onlara dilekçe verdim fakat bana geri dönüş yapmadılar. Lütfen bana el uzatsınlar. Bir evladımı daha kaybetmek istemiyorum. Allah bir daha o acıyı göstermesin" dedi.
Son Dakika › Yerel › Mardin'de 3 Engelli Çocuğu Bulunan Abide Öncü Tedavi İçin Yardım Bekliyor: 'Ameliyat İçin 1,5 Milyon Lira İsteniyor' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?