Tarsus'ta, Belediye Engelliler Meslek Edindirme Eğitim Merkezince kermes düzenlendi.
Tarsus Yerel Gündem 21 Engelliler Komisyon Başkanı Dursun Arslan, Engelliler Haftası dolasıyla Küçük Minare Cami önünde gerçekleştirilen kermeste, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.
Engelli öğrencilerin "engel değiliz, üretiyoruz' sloganıyla yaptıkları ürünleri sergilediklerini ifade eden Arslan, "Ürünleri açtığımız kermeste Tarsus halkıyla paylaşarak bir nebze de olsa onlara katkı ve destek vermeyi amaçladık" dedi.
Kermese Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Tarsus Müftüsü Abdulkerim Akbaba, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
Kermesin iki gün açık kalacağı bildirildi.
- MERSİN
Son Dakika › Yerel › Engelliler Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.