Dernek Başkanı Rezan Şaşmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, engellilere daha fazla sahip çıkılması gerektiğini belirtti.
Şaşmaz, "İlimiz geneli engelli vatandaşlarımızın sorun ve ihtiyaçları İnsan hakları kavramı içinde değerlendirilerek, onların yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol üstlenmelerini ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerinde önemle durulmasını istiyoruz.
Engelli bireylerimize destek olmayı toplumsal bir ödev olarak görüyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm insaların bu konudaki duyarlılığının artarak devamını diliyoruz, tüm engelli bireylerimizi ve ailelerini sevgi ve saygıyla selamlıyoruz" dedi.
Son Dakika › Yerel › Şaşmaz: Engellilere Daha Fazla Sahip Çıkılmalı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.