Erdemir'deki Toplu Sözleşme Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Erdemir'deki Toplu Sözleşme Hazırlıkları

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, ERDEMİR'de yapılacak 4 bin 870 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi taslağının işveren temsilcisine verildiğini bildirdi.

06.02.2013 12:00

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, ERDEMİR'de yapılacak 4 bin 870 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi taslağının işveren temsilcisine verildiğini bildirdi.

Odabaş, toplu iş sözleşmesi bilgilendirme toplantısında yaptığı açıklamada, ERDEMİR çalışanlarına yönelik iyi bir sözleşme yapmanın mücadelesini verdiklerini söyledi.

Sözleşme taslağının ERDEMİR çalışanlarından alınan önerilerle birlikte hazırlandığı ifade eden Odabaş, "Hazırladığımız sözleşme taslağını, iş veren temsilcisine verdik. Bu ay masaya oturarak ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz. Çalışanlarımızın hak ve menfaatlerinin üst düzeyde tutulmasına yönelik mücadelemiz her zaman ki gibi devam edecek. Üyemizden aldığı güçle, bu dönem iyi bir sözleşmeye imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş

Yayıncı: Erdinç Aksoy - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemir'deki Toplu Sözleşme Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement