Erdinç'ten Odalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdinç'ten Odalara Ziyaret

Erdinç\'ten Odalara Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Avukat Mehmet Şükrü Erdinç, "Güç birliği içinde olursak merkezi yönetimden istek ve taleplerimize daha çabuk cevap alırız."

28.07.2013 13:40

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi Avukat Mehmet Şükrü Erdinç, "Güç birliği içinde olursak merkezi yönetimden istek ve taleplerimize daha çabuk cevap alırız. Bizler elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız, her zaman da sizlerin yanındayız" dedi.

Sırasıyla Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Borsa'sını ziyaret eden Erdinç, yeni seçilen ATO Başkanı Atilla Menevşe ve ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ile başkanlığa yeniden seçilen ATB Başkanı Muammer Çalışkan'a ve yeni Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Erdinç, ilk olarak Adana Ticaret Odası'nın yeni başkanı Atilla Menevşe'yi ziyaret ederek tebrik etti.

Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ve Adana ilinin daha da kalkınması için yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyarette iş dünyasının ve odaların uyumlu çalışmasını önemine de değinildi. Oda Başkanı Atilla Menevşe de Erdinç'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Adana Sanayi Odasını ziyaret eden Erdinç, burada da yeni seçilen başkan Zeki Kıvanç'a görevinde başarılar diledi. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Erdinç'e teşekkür etti.

Adana sanayisinin beklenen seviyeye çıkarılması için atılması gereken adımların değerlendirildiği ziyarette, siyasilerle odaların dayanışma içinde olmasının Adana'ya sinerji kazandıracağı, bunun da şehrin alacağı yatırımları çoğaltacağı kaydedildi.

Daha sonra Adana Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Erdinç, yeniden Ticaret Borsası Başkanı seçilen Muammer Çalışkan ile yeni oluşan yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Erdinç ziyarette, Adana Ticaret Borsası üyelerinin talepleriyle ilgili istişarelerde bulundu.

Erdinç ziyaretlerinde ağırlıklı olarak uyumlu çalışmanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi: "Oda Başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Odalarımızın uyum içinde olmaları çok önemli, çünkü sağlanacak uyum Adana'mızın menfaatine olacaktır. Önemli olan her şeyi birlikte yapabilmektir. Güç birliği içinde olursak merkezi yönetimden istek ve taleplerimize daha çabuk cevap alırız. Bizler elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız, her zaman da sizlerin yanındayız. Ticaret Odamız, Sanayi Odamız ve Ticaret Borsamızla birlik ve beraberlik içerisinde olacağız."

Ziyaretlerde, AK Parti Adana İl Başkan Yardımcıları Mehmet Aslanbaba, Faruk Aytek, Mustafa Özcan ve Fahrettin Coşkun, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Sürer Damar ve A. Erkan Yılmaz ile Yüreğir Belediye Meclis üyesi Yaşar Turan da hazır bulundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdinç'ten Odalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement