Erdoğan Tok, Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok, Projelerini Açıkladı

Erdoğan Tok, Projelerini Açıkladı

AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, geniş katılımla düzenlediği programda projelerini açıkladı.

16.03.2014 14:53

AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, geniş katılımla düzenlediği programda projelerini açıkladı.

Samsun Büyük Otel'de düzenlenen sabah kahvaltısında partililer, esnaf odaları temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, 'Her Adımda İlkadım' konulu tanıtım toplantısında projelerini açıkladı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Sahadayız işin çoğu bitti azı kaldı. Seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması için biraz daha ter dökeceğiz. Sonuç olarak kazanan ilkadım, Samsun ve Türkiye olacak sloganıyla yola çıktık. Bu anlayışla hareket ettiğimizdendir ki halkımız gün geçtikçe desteğini arttırarak yola devam etmemizi sağlıyor. Bize destek olan, bizimle omuz omuza olan tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Erdoğan Tok beyin hangi projeleri yapacağını, hangi faaliyetlerde bulunacağı ve halkımızın merak ettiği açıklansa diye beklediği bir toplantıdayız. Bunun açıklanması için toplumda bir beklendi vardı. AK Parti 2014 seçimlerine giden sürecin daha 8 ay öncesinde partimiz tecrübeli, bilim camialarında yerel yönetimler konusunda Sakarya'da bir toplantı yapmıştı ve toplantıda projeler ve programlarla ilgili bir toplantıydı. Ben o toplantıdan çok yararlanmıştım. 2019'a giden süre içerisinde yapılacak olan işlerin projelenmesiydi. AK Parti gibi bilime, siyaseti rast gele yapmayan kadrolarına ve yönetimine de yakışan buydu. 2004 seçimlerinde 'Kalkınma yerelde başlar' diye bir slogan vardı. 2009'da ise 'Marka şehirler' diye bir slogan vardır. Bu sloganlar toplumsal beklentilerle üretilmiş sloganlar ve projelerdir. Bugün Erdoğan beyin hazırladığı bu program ve projeleri elini şakağına dayayarak 'yaz onu, yaz bunu' diyerek yaptığı işler değildir. Samsun 2003 yılından bu yana kalkınma planına sahip bir şehirdir. Samsun, geleceğe hangi koridorlarda ve beklentilerle yürüdüğü karışık değildir. 3 ana başlıkta toplanıyor. 1. Tarım ve tarıma dayalı sanayi, 2. Uluslararası ticaret ve üçüncü de uzman iş gücüne dayalı sanayidir" diye konuştu.

Programda ayrıca AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır'da konuşma yaptı. Daha sonra hazırladığı projeleri basın mensuplarına ve katılımcılara açıklayan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Biz, kendini değil, İlkadım'ı düşünen insan olacağız. Bu sebeple İlkadım'ı ve Samsun'u düşünen her kardeşimin dua ve desteklerini bekliyor. Sizlere belediye yönetimi değil, halkımız ile birlikte yöneteceğimiz bir belediye sözü veriyorum. İlkadım için bu adımı birlikte atalım" şeklinde konuştu.

Erdoğan Tok, hazırladığı 52 projeyi tek tek anlatarak, belediye meclis üyesi adayları ve protokol üyeleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Proje tanıtım toplantısına ayrıca eski AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, eski AK Parti İl Başkanları, Samsun'daki STK, sendika, esnaf odaları başkanları ile temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok, Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement