Erü İletişim Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Erü İletişim Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı

Erü İletişim Fakültesi\'nde Mezuniyet Heyecanı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo-Televizyon ve Sinema bölümlerinden toplam 578 öğrenci mezun olma sevinci yaşadı.

02.06.2016 16:45

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo-Televizyon ve Sinema bölümlerinden toplam 578 öğrenci mezun olma sevinci yaşadı.

Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hamza Çakır, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ın yanı sıra akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hamza Çakır, mezun olan öğrencileri kutladı. Mezun olarak hayata atandıklarını ve asıl hayatın yeni başladığını kaydeden Çakır, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Prof. Dr. Çakır, "Hayalleri olmayan büyük adam olamaz. Fakülte bitti hayatınız yeni başladı. Mücadelenin bundan sonra başlıyor. Bu yüzden erdeminizle, kimliğiniz ve kişiliğinizle bu mücadeleyi hayat boyu vereceksiniz. Siz sadece bir memur olmak için değil yaratıcı olmak, üretmek, kurucu olmak için ve yönetmek için hayallerinizi kuracaksınız. İnanıyorum ki hepiniz bu ülke için en güzel yerlerde en güzel hizmetleri vereceksiniz. Hepinizi kutluyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." dedi. Mezuniyet töreninde Erciyes Üniversitesi ile İletişim Fakültesi'ni anlatan kısa filmler gösterilerek devam edildi. Gösterilerin ardından dereceye girenlere ödülleri ve diplomaları verildi.

Öte yandan İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Hatice Bağlama ve Abdurrahman İlmil de mezun olma sevinci yaşayanlar arasındaydı.

Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erü İletişim Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement