Erü Rektörü Prof.dr Fahrettin Keleştemur'dan Büyükkılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erü Rektörü Prof.dr Fahrettin Keleştemur'dan Büyükkılıç'a Ziyaret

Erü Rektörü Prof.dr Fahrettin Keleştemur\'dan Büyükkılıç\'a Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Hasan Yetim ve Prof. Dr, Murat Doğan, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Kudret Doğru ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, yeniden Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

10.04.2014 11:34

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Hasan Yetim ve Prof. Dr, Murat Doğan, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Kudret Doğru ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, yeniden Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

Erciyes Üniversitesi yerleşim alanının Melikgazi Belediye sınırları içerisinde yer aldığını hatırlatan Rektör Keleştemur, belediye hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ve özellikle yerleşim alanı içerisinde açılan yolların, üniversiteye yeni bir hareketlilik getirdiğini gibi ulaşım kolaylığı ile bir kazanç sağladığını söyledi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikgazi Belediyesince Üniversiteye Deprem Araştırma Merkezi'nin kazandırıldığını, yeni yollar açarak üniversiteye ulaşımın hem kolaylaştırıldığını hem de güvenli hale getirildiğini hatırlatarak, yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti.

Kayseri ilinde şu anda 4 üniversitenin var olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, iki vakıf ve iki devlet üniversitesinin kurulması ile Kayseri'nin aynı zamanda bir üniversiteler şehri, dolayısı ile çevre illerin de eğitim merkezi haline geldiğini kaydetti.

Üniversitelerin bir şehrin fiziki, sosyal, kültür, sportif ve bilimsel merkez olması açıdan gelişimine büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle üniversite yönetimin sivil toplum, mesleki örgütler ve özellikle yöre halkı ile bütünleşmesinin o şehre büyük katkı sağladığnı söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Halkının Erciyes Üniversitesi'ni sahiplendiğini, Üniversite Yönetimlerinin de kurulduğu günden beri halkı ile bütünleştiğini ve sonuçta Kayseri'nin kazandığını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erü Rektörü Prof.dr Fahrettin Keleştemur'dan Büyükkılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement