Erzincan İtfaiyesi Ekipmanlarıyla Göreve Hazır - Son Dakika
Yerel

Erzincan İtfaiyesi Ekipmanlarıyla Göreve Hazır

Erzincan İtfaiyesi Ekipmanlarıyla Göreve Hazır

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yeni aldığı ekipmanlar ile gücüne güç kattı.

27.06.2013 16:07  Güncelleme: 16:13

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yeni aldığı ekipmanlar ile gücüne güç kattı. Gerçekleşen ihalenin ardından alımları gerçekleştirilen ekipmanlar, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Cavit Şireci, İtfaiye Müdürü Sami Karakaş ve itfaiye müdürlüğü personelininde katıldığı tanıtım programıyla teslim edildi.

Düzenlenen programda itfaiye müdürlüğü personeline eğitmen tarafından yeni techizat hakkında bilgiler verildi. Başkan Çakır, halkın hiçbir şekilde olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmasını kesinlikle istemediklerini belirterek; "Ancak beklenmedik olumsuz durumlarda itfaiye ve arama kurtarma ekibimiz gece gündüz 24 saat halkımızın hizmetindedir" diye konuştu.

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürü Sami Karakaş ise, kazandırılan güç ünitesi, hidrolik ayrıcı, hidrolik kesici, hidrolik teleskopik silindir gibi yeni kurtarma setinin dünyada en çok tercih edilen ve özellik olarak da en fazla özelliğe sahip olduğunu söyledi ve kurtarma setinin itfaiye müdürlüğümüze kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkanı Yüksel Çakır'a teşekkür etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan İtfaiyesi Ekipmanlarıyla Göreve Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement