Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, engelli personeller ve hastane çalışanlarının bir araya geldiği Dünya Engelliler Günü farkındalık programı düzenlendi. Programda, İl Sağlık Müdürü ve hastane yönetimi de yer aldı.

05.12.2023 08:37  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek maksadıyla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı düzenlendi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan müzik kulübünün de katılımları ile gerçekleşen programda, hastanede çalışmakta olan engelli personeller ve hastane çalışanları bir araya geldi. Keyifli anlara sahne olan programa İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve hastane yönetimi de katıldı.

Program sırasında engelli personeller ile yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement