Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl uygulamaya başlanan Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Ligi müsabakaları Erzurum'da başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, müsabakalara erkekler kategorisinde Ardahan, Bayburt, Erzurum, Rize, Giresun, Artvin, Tokat, Trabzon, Erzincan, Gümüşhane ve Ordu'dan katılım olduğu ifade edildi.
Açıklamada, bayanlar kategorisinde ise Tokat, Trabzon, Erzincan, Artvin, Giresun, Ardahan, Ordu, Bayburt, Erzurum ve Rize'den masa tenisi takımlarının katılacağı belirtildi.
GHSİM Süleyman Arısoy'un, takımlara başarı dilediği vurgulanan açıklamada, ilk ikiye girenlerin diğer gruplardan gelecek takımlarla karşılaşacağı kaydedildi. - Erzurum
Son Dakika › Yerel › Erzurum'da 'Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Ligi' Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.