Erzurum'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da Fuhuş Operasyonu

17.12.2012 13:40

Erzurum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Erzurum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde birlikte yaşayan bir çiftin kızları ve eşinden ayrılmış bazı kadınlara fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı.

Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Yunus Emre Mahallesi'nde üç ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda M.E, birlikte yaşadığı A.Ç, bu çiftin kızları C.E, ile T.E. ve S.D. gözaltına alındı.

Evlerde ve zanlıların üzerinde yapılan aramada, bazı müşterilerin isim ve telefon numaralarının bulunduğu telefon fihristi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlılardan M.E. ve A.Ç'nin kızları C.E. (17) ile çevrelerinde eşlerinden boşanmış bazı kadınlara vaatlerde bulunarak fuhuş yaptırdıkları öğrenildi.

Gözaltına alınanlardan T.E. ve S.D'nin de fuhuş çetesine üye olmak, fuhşa aracılık ve teşvik suçları işledikleri belirlendi.

Emniyette ifadesi alınan C.E, serbest bırakılırken, diğer zanlılar örgütlü şekilde "fuhşa aracılık etmek, yer temini ve teşvik etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Hasan Özkal

Yayıncı: Emine Konuk - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika


Advertisement