Erzurum'da 'İdealden Gerçeğe Türk Dış Politikası' Kongresi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da 'İdealden Gerçeğe Türk Dış Politikası' Kongresi

Erzurum\'da \'İdealden Gerçeğe Türk Dış Politikası\' Kongresi

bir kongreye daha ev sahipliği yapıyor." İdealden Gerçeğe Türk Dış Politikası " konulu kongre Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezinde başladı.13 farklı üniversiteden, yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı kongre, 2 gün boyunca devam edecek.

29.04.2013 13:04

Atatürk Üniversitesi,

bir kongreye daha ev sahipliği yapıyor.

Atatürk Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren, Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu (KUGET) tarafından düzenlenen

" İdealden Gerçeğe Türk Dış Politikası " konulu kongre Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezinde başladı.

13 farklı üniversiteden, yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı kongre, 2 gün boyunca devam edecek. Kongrede lisans, doktora ve yüksek lisans öğrencileri tarafından, öğrencilere Türk Dış Politikası ile ilgili sunumlar yapılacak. Onur konuğu olan Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayati Aktaş tarafından da öğrencilere " Türkiye'de Uluslararası İlişkiler Eğitim ve Türk Dış Politikası " konulu bir konferans verilecek.

KUGET kongre ile, Türk Dış Politikasının üniversite öğrencileri tarafından ne şekilde analiz edildiğini ortaya çıkarmayı

ve

bu alanda çalışan öğrencilerin siyaset yapıcılara mikro düzeyde de olsa bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Öğrencilere kongre sonunda katılım belgesi verilecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 'İdealden Gerçeğe Türk Dış Politikası' Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement