MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Havuzbaşı'nda kent meydanı yapım çalışmalarını eleştirerek, kentin kültürünü yansıtan projelerin uygulanması gerektiğini bildirdi.
Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, kentin tarihe beşik olmuş evliyalar şehri olduğunu, cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir il olduğunu belirterek, Halk Eğitim Merkezi binasının yıkılmasına rağmen kent meydanındaki çalışmaların tamamlanmadığını ifade etti.
Gavurbağon'daki çalışmaları da eleştiren Kaya, Büyükşehir belediye tarafından hazırlanan projelerin sadece afişte kaldığını iddia ederek, şunları kaydetti:
"Biz şehrimizin bir Büyükşehir olarak hakkettiği duruma gelmesini istiyoruz. Daha güzel yaşam alanları, iş sahaları, muhteşem çevre düzeni, tarihi dokuya sahip çehresinin ön plana çıkarılmasını, kültürümüzü yansıtan projelerin uygulanmasını, Palandöken gibi kayak sporuna müsait bir dağa sahip olan şehrimizin, bu spor dalında vazgeçilmezler arasına girmesini istiyoruz."
Muhabir: Ayşe Yıldız
Yayıncı: Hasan Özkal - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Erzurum'daki Kent Meydanı Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.