Erzurum Polis Radyosunun Konukları Nurullah Akçayır, Doç Dr.serhat Vançelik ve Op.Dr.Volkan... - Son Dakika
Yerel

Erzurum Polis Radyosunun Konukları Nurullah Akçayır, Doç Dr.serhat Vançelik ve Op.Dr.Volkan...

Erzurum Polis Radyosunun Konukları Nurullah Akçayır, Doç Dr.serhat Vançelik ve Op.Dr.Volkan...

Erzurum'un yetiştirdiği TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır, Erzurum Polis Radyosu'nun konuğu oldu.

15.03.2013 14:36

Erzurum'un yetiştirdiği TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır, Erzurum Polis Radyosu'nun konuğu oldu.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'ın destekleriyle dinleyici oranları yükselen ve Polis Halkla ilişkilerinde önemli rol oynayan Erzurum Polis Radyosunda Nurullah Akçayır canlı yayında stüdyo konuğu oldu. Radyo Tv ve Foto Film Şube Müdürü Fatih Terzi tarafından karşılanan Akçayır, öncelikle buradan Türkiye Polis Radyosu yayınına canlı telefon bağlantısı yaparak spiker Gökhan Gün'ün sunduğu "Gökkuşağı" programına katılarak Erzurum Polis Radyosu' nda olmaktan duyduğu mutluluğu tüm Türkiye ile paylaşan ünlü sanatçı canlı yayında bir de türkü söyleyerek dinleyicilerini mest etti.

Canlı bağlantının ardından Akçayır, Erzurum Polis Radyosu spikerleri Enes Okumuş ve Varol Kopan'ın hazırlayıp sunduğu "Yaşama Dair" programının konuğu oldu. Program sırasında Enes Okumuş'un sorularına samimiyeti ve sıcaklığıyla cevap veren ünlü sanatçı, kendisine yöneltilen "Bağlamayla ilk kez ne zaman tanıştınız?" sorusuna "Bağlama ile ilkokul yıllarında tanıştığını ve babasından ilk bağlamasını istediğinde, babasının kendisine o yıl ki kışlık erzak parasının yarısını vererek aldığı ikinci el bağlamasına olan tutkusunu ve babasının sanatçıya verdiği desteği ve güveni dile getirirken duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Sohbetin ilerleyen dakikalarında Akçayır; müziğe başladığı yıllardan TRT' ye girişine, Türkülerin ortaya çıkmasının ne kadar emek gerektirdiğinden Erzurum' a olan sevdasına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. Programda ünlü sanatçının son albümünden türkülere de yer verildi. Akçayır ayrıca TRT' de hazırlayıp sunduğu ve Erzurum' dan canlı yayınlanan "Radyo Günleri" programına bütün Erzurumluları beklediğini dile getirdi.

Nurullah Akçayır ayrıca Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'ı Erzurum'daki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Sanatçı son olarak Erzurum Polis Radyosunun Anı Defterini de imzaladı ve radyo çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erzurum Polis Radyosunun iki stüdyo konuğu daha vardı. Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Serhat Vançelik

ile 14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile yapılan etkinlikler, Erzurum da ve Ülkemizde Sağlık Sektöründe çalışan personelin durumları ve sağlık sektöründeki son gelişmeler hakkında söyleşi gerçekleşirken, Erzurum Şifa Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi servisinden Op. Dr. Volkan Yurtman ile kalp ve damar sağlığı, kalp krizi ile ilgili olası riskler ve risk grupları, kalp sağlığı için yapılması gerekenler, stres ve sigaranın kalp üzerindeki olumsuz etkileri konuşuldu ve dinleyenlerin sorularının cevaplandığı eğitici ve keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Polis Radyosunun Konukları Nurullah Akçayır, Doç Dr.serhat Vançelik ve Op.Dr.Volkan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement