Erzurum'un Altın Çocuklarına Önemli Görev - Son Dakika
Yerel

Erzurum'un Altın Çocuklarına Önemli Görev

Erzurum\'un Altın Çocuklarına Önemli Görev

TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde ve Radyo Müdürlüğü sorumluluğunda çalışmalarını sürdüren THM Çocuk Korosuna EYOF (Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali) Açılış Töreninde “İstiklal Marşımızı seslendirme” görevi verildiği belirtildi.

01.02.2017 10:37

TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde ve Radyo Müdürlüğü sorumluluğunda çalışmalarını sürdüren THM Çocuk Korosuna EYOF (Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali) Açılış Töreninde "İstiklal Marşımızı seslendirme" görevi verildiği belirtildi.

Şefleri TRT Sanatçısı Yıldız Demirkol Savaş yönetiminde çalışmalarına aralıksız devam eden koro, yaptığı canlı radyo yayınları ve katıldığı Halk Konserleri ile Erzurum'un gururu haline gelmiş, her faaliyeti ile ses getirmişti. TRT THM Çocuk Korosu, şimdi de verilen bu önemli görevin bilincinde olarak 70 çocuktan oluşan kadrosuyla Erzurum'un sesini tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'un Altın Çocuklarına Önemli Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement