Eş Başkan Adaylarından Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Eş Başkan Adaylarından Köy Ziyaretleri

Eş Başkan Adaylarından Köy Ziyaretleri

BDP Kayapınar eş belediye başkan adayı M. Ali Aydın seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı altı köyü ziyaret etti.

04.03.2014 10:53

Kayapınar eş belediye başkan adayı M. Ali Aydın, ilçe bağlı Dağkıran, Romiya, Şadi, Karayakup, Fenuş ve Tahli köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretine BDP ilçe yöneticileri, Seydalar ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Köylerde büyük bir coşkuyla karşılanan başkan adaylarına köy kadınları ve gençlerinin yoğun ilgi gösterdikleri görüldü. M. Ali Aydın ziyaret ettiği köylerde hasta olan bazı köylüleri evlerinde ziyaret etti.

Şadi köyünde köylülere hitap eden M. Ali Aydın,"Kürtler birlik olsaydı tarihteki iskânlar başarı kazanırdı. Birlik olmadıkları için Şeh Sait, Seyit Rıza, Bedüzaman Seyidi Kürdi ve birçok Kürt önderinin bu gün mezarları kayıp olmazdı. Ancak Bu gün Kürtler her koşulda biraya gelip mücadelesini sürdürüyor. Şu anda başta Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin olmak üzere birçok belediye başkanımız cezaevinde. Ama hiç biri yolsuzluk ve hırsızlık yaptığı için cezaevinde konulmadı. Halkına hizmet ve Kürt mücadelesini yürüttükleri için beş yılı aşkındır cezaevlerinde tutuluyorlar. Halka hizmetkârlık belediyeciliğimiz devam edecektir. Hiçbir ayrım yapmadan sorumluluk alanımızda olan her yere eşit hizmet getirme geleneğimiz devam edecektir"şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eş Başkan Adaylarından Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement