Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi ekipleri, parklarda yenileme ve bakım çalışmaları yaparak, parkları temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor.

19.03.2024 12:35  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların eğlenceli zaman geçirdiği oyun gruplarında yenileme ve bakım çalışması yapan Esenyurt Belediyesi ekipleri, kamelya ve oturma alanlarında ise tadilat ile boyama işlemi gerçekleştirerek, parkları bakımlı ve temiz bir görünüme kavuşturdu.

Esenyurt'ta parklar ve bahçeler bahara hazırlanıyor. Esenyurt Belediyesi'nin ilçe genelinde bulunan parklarda başlattığı tamir ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İlçeye kazandırılan parkların yanı sıra mevcut parklarda da çalışmalarını sürdüren ekipler bu alanları yenilenmiş, temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor. Kamelyalar, oturma alanları ile oyun gruplarında tadilat, onarım ve boyama gibi işlemler yapan belediye ekipleri, spor aletlerinde ise yenileme çalışması yaptı.

Esenyurt Belediyesi bünyesinde Peyzaj Mimarı olarak görev yapan Deniz Karakoç, parkların konforlu ve yenilenmiş halinin tüm Esenyurtlulara hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

"Parklarımızdaki eski ve yıpranmış oyun grupları ile oturma alanlarında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız Esenyurtlu çocukların keyifli ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak. Çalışmalarımız tüm parklar yenilenene kadar devam edecek. Yine bu çalışmalara ek olarak dönem boyunca ahşap tamiratları ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceğiz."

Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement