Eskişehir'de Kültür Sanat - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Kültür Sanat

Eskişehir\'de Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programına, bandoneon sanatçısı Tolga Salman ve piyano sanatçısı Orçun Orçunsel konuk solist olarak katıldı.

23.11.2013 13:11

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programına, bandoneon sanatçısı Tolga Salman ve piyano sanatçısı Orçun Orçunsel konuk solist olarak katıldı. Gecenin sürprizi ise konser sonunda sahnelenen tango gösterisi oldu.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınar yaptı. Orkestra ve konuk solistler, Astor Piazzolla'nın Five Tango Sensations ve bandoneon konçertosunu seslendirildiler.

Gecenin sürprizi ise programda olmamasına rağmen konser sonunda sahne alarak yaptıkları danslarla izleyicileri büyüleyen tango dansçıları oldu. Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği ve merdivenlerin bile dolduğu konserde, Tango Eskişehir Dans Grubu'ndan Koray Orbay, Dilara Mutluay ve Ayhan Demir ile Yasemin Kök çiftinin yaptığı tango gösterisi, dinleyicilerin beğenisini kazandı. Konser sonunda izleyicilerin yoğun alkışlarından dolayı tekrar sahne alan solistler ve dansçılar adeta tango rüzgarı estirdi.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın 29 Kasım'da düzenleyeceği konser programına Flüt Sanatçısı Bülent Evcil solist olarak katılacağı, orkestra şefliğini ise Naci Özgüç'ün yapacağı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement