Eskişehir Kent Konseyi, Kaymaz Mahalle Meclisini Kurdu - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Kent Konseyi, Kaymaz Mahalle Meclisini Kurdu

Eskişehir Kent Konseyi, Kaymaz Mahalle Meclisini Kurdu

Eskişehir Kent Konseyi Kaymaz Mahalle Meclisi’ni kurdu.

14.03.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Kent Konseyi Kaymaz Mahalle Meclisi'ni kurdu.

Kaymaz Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan, Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Çekiç, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ve mahalle sakinleri katıldı. Kaymaz Mahalle Meclisi Genel Kurulu'nda konuşma yapan Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, sosyal bir mahalle olan Kaymaz'da böyle bir oluşumun isabetli olduğuna dikkat çekerek "Artık yönetim anlayışları değişiyor ve bu değişimde sivil inisiyatifler önemli bir rol üstleniyor. Dolayısıyla Kent Konseyi'nin ilçelerimizde ve mahallelerimizde teşkilatlanmasını çok anlamlı bulunuyorum. Çünkü sorunların çözümünde birlik içinde hareket etmek her zaman daha iyi sonuçlar verir. Ortak akılla çalışmalarını sürdüren Eskişehir Kent Konseyi'ne teşekkür ediyor, ilçe kaymakamı olarak her zaman desteğimi sürdüreceğimi belirtmek istiyorum."dedi.

Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan ise konuşmasında "Bizler yerel yönetimlerde mahallemizden temsilcilerin olmasını önemsiyoruz. Onların taleplerini, isteklerini bu şekilde daha iyi alabileceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda Eskişehir Kent Konseyi'ne çok teşekkür ediyoruz. Kaymaz Mahalle Meclisimiz hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy tarafından divan başkanlığı yapılan genel kurulda, oy birliği ile seçilen Aykut Ercan başkanlığında Kaymaz Mahalle Meclisi kuruldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Kent Konseyi, Kaymaz Mahalle Meclisini Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement