Eskişehirli Şairler Esgazete'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehirli Şairler Esgazete'yi Ziyaret Etti

Eskişehirli Şairler Esgazete\'yi Ziyaret Etti

Eskişehir-Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) Başkanı şair Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir’de İnternet Gazetesi olarak yayın yapan Esgazete’yi ziyaret ettiler.

14.08.2014 13:38

Eskişehir- Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) Başkanı şair Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir'de İnternet Gazetesi olarak yayın yapan Esgazete'yi ziyaret ettiler.

Eskişehirli şairler, Esgazete sahibi Mustafa Yıldırım ve yöneticiler Şenay Birlik Yıldırım ve Şaban Bağcı ile gazete bürosunda bir araya geldiler. Gazetenin çalışmaları hakkında bilgi alan ESAB Başkanı Urfalı, gazete yöneticilerinin sordukları soruyu içtenlikle cevapladı ve yaptığı açıklamada; "Şairlerimiz, yazarlarımız ve ozanlarımızın çoğu tatildeler. Önümüzdeki eylül ayında tatil yörelerinden Eskişehir'e de dönecek sanatçı arkadaşlarımızla birlikte, Eskişehir'de kültür ve sanat etkinliklerine başlayacağız ve Eskişehir'e canlılık getireceğiz. Eskişehir'i Türk Dünyasının daimi buluşma merkezi haline getirmek için, çalışmalarımıza eylül ayında başlayacağız. Esgazete'nin yayın hayatındaki çalışmalarını beğeniyoruz ve yayın hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaret sonunda ise; ESAB Başkanı şair Ahmet Urfalı, Esgazete yöneticilerine, Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinliklerine verdikleri katkı için ESAB'ın yayınlarından olan kitapları sundu.

Esgazete sahibi Mustafa Yıldırım da, 'ESAB Başkanı Şair Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınız da başarılar dilerim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehirli Şairler Esgazete'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement