Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Olaylar Çıktı - Son Dakika
Yerel

Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Olaylar Çıktı

Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Olaylar Çıktı

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi'nin 60.Genel Kurulu olaylı geçti.

07.04.2013 15:56

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi'nin 60. Genel Kurulu olaylı geçti.

Genel Kurul'da aday olduklarını açıklayan ve halen Niğde Esnaf Kredi ve Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı merhum Murat Zeren'den sonra devam ettiren Turgut Taygur, Niğde Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Eker ile Hüseyin Arı aday olduklarını açıklamışlardı. Niğde Seel Düğün Sarayı'nda sabah saat 10.00'da başlaması gereken genel kurula esnaflar saat 07.00'den

itibaren salonun önüne geldi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı salona esnafa üyeliklerine göre yaka kartı verilip sıkı kontrollerden sonra içeri alındı.

700 kişilik salona sığmayan esnafın büyük bölümü dışarıda beklemek zorunda kaldı. Salonun içinde her üç adayın taraftarları sürekli adayları lehine slogan attı. Salon dışında ve içinde küçük çaplı yumruklaşmalar oldu. Platform önünde adaylardan Hüseyin Arı'nın da karıştığı itiş kakışlı karıştığı kavgada bir kadın baygınlık geçirdi.

Gergin geçen genel kurulda divan ancak öğlen saat 13.00 gibi oluşturulabildi. Divan kurulunun oluşturulmasında Niğde'den hiç bir isim oluşmadı, genel merkez yöneticilerinin divan kurulunda yer almasını her üç aday da onay verdi ve oylamaya sunularak kabul edildi.

Divan kurulunun oluşmasının ardından da salon içinde tartışmalar yaşandı. Zaman zaman polis içerde ve dışarıda küçük tartışmalara müdahale ederek olayların büyümesini önledi.

Divan kurulu seçimin açık ellerle onaylanması şeklinde değil, kapalı oy kullanılarak oylama yapılmasına karar verdi. Seçimin kapalı usülde oy kullanılacağı kararın ardından salon içerisi sakinleşti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement