Espiye Belediyesi 'Temiz Yaşam Engelsiz Hayat Projesi' Başlattı - Son Dakika
Yerel

Espiye Belediyesi 'Temiz Yaşam Engelsiz Hayat Projesi' Başlattı

Espiye Belediyesi \'Temiz Yaşam Engelsiz Hayat Projesi\' Başlattı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun iş birliği ile uygulanan...

22.10.2013 14:27

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun iş birliği ile uygulanan "Temiz Çevre Engelsiz Hayat" projesine Espiye Belediyesi olarak destek vermek için gerekli çalışmalar başlattı.

Projenin, çevre temizliğini ve engelli vatandaşların bazı ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflediğini belirten Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Atık yağların toplatılarak geri dönüşümü sağlanacak ve engelli vatandaşlarımızın akülü araba ihtiyaçları karşılanacağını, bu nedenle kampanyaya destek verdiklerini kaydetti.

Karedere, Kampanya kapsamında Espiye Belediyesi çevresinde bulunan yeşil renk atık toplama kutularına atılması ve Espiye Belediyesi'ne bilgi verilmesi gerektiğini, Atık yağlar toplanarak ilgili yerlere gönderileceğini belirtti.

Temiz Yaşam Engelsiz Hayat projesi ile ilgili konuşan Başkan Erol Karadere, "Daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşam standartlarına ulaşmak için çevre koruma konusunda tüm tedbirlerin alınması, halkımızın bu amaç doğrultusunda bilinçlendirilmesi zorunludur. Unutulmamalıdır ki gelecek kuşaklara bozulmamış sağlıklı bir çevrenin bırakılması sorumluluğu bugün ki kuşaklara yani bizlere aittir. Bakanlıklarımızın katkılarıyla yürütülen bu proje sayesinde, hem halkımızın sağlığını, hem de yaşadığımız çevrenin korunmasına katkıda bulanacağız. Giresun' da bu kampanyayı ilk yürüten Belediye olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Espiye Belediyesi 'Temiz Yaşam Engelsiz Hayat Projesi' Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement