Etkili İletişim ve Liderlik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Etkili İletişim ve Liderlik Eğitimi Tamamlandı

Etkili İletişim ve Liderlik Eğitimi Tamamlandı

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansınca finanse edilen “Değişim Liderleri” projesinin “Etkili İletişim ve Liderlik” eğitimi tamamlandı.

02.04.2015 15:12

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansınca finanse edilen "Değişim Liderleri" projesinin "Etkili İletişim ve Liderlik" eğitimi tamamlandı.

İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görev yapan yöneticiler ile AR-GE personeline yönelik iki günlük "Etkili İletişim ve Liderlik" eğitimi düzenlendi. Proje kapsamında il milli eğitim ve 15 ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli tüm yöneticiler ile AR-GE personeline verilen eğitim 28-29 Mart 2015 tarihlerinde Mersin'de Lamos Otel'de gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın konuşması ile başlayan eğitim, uygulamalı etkinlikler ile devam etti. Eğitimden kalan zamanlarda Akpınar liderliğinde bir araya gelen yöneticiler ve AR-GE personeli, tanışma toplantısı düzenleyerek çalışmalarına akşam saatlerinde de devam etti.

Turan Akpınar eğitim boyunca yaptığı konuşmalarda liderler için özellikle takım olmanın, değişime, gelişime ve öğrenmeye açık olmanın önemine vurgu yaptı.

ANKA Koçluk Kurucusu Gökçe Pınar tarafından verilen ve iki gün boyunca yoğun bir tempoda geçen eğitim düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etkili İletişim ve Liderlik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement