Etso Yönetim Kurulu Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Etso Yönetim Kurulu Seçimi Yapıldı

Etso Yönetim Kurulu Seçimi Yapıldı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO), 25 Mayıs 2013 günü yapılan meclis seçiminin ardından, yönetim kurulu seçimi de yapıldı.

31.05.2013 10:33

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO), 25 Mayıs 2013 günü yapılan meclis seçiminin ardından, yönetim kurulu seçimi de yapıldı. ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mustafa Paksoy seçilir iken, yönetim kurulu ise Kubilay Kutoğlu, Mustafa Canpolat, Ali Topal ve Şükrü Öztürk'ten oluştu.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan yönetim kurulu ve disiplin kurulu seçimlerinin ardından bir açıklama yapan, Başkan Mustafa Paksoy, demokratik bir seçim yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"25 Mayıs 2013 Cumartesi günü demokratik bir seçim yapıldı. Katılım yüksek oldu. Seçimlere katılımın yüzde 75-80 civarında olmasını bekliyorduk ama seçime katılım yüzde 90'ının üzerinde oldu. Bu da esnafımızın Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası'na vermiş olduğu önemi göstermektedir. Tercihlerini bizden yana kullandıkları için oy verenden de, vermeyenden de Allah razı olsun. Bundan sonra inşallah meclisimizle birlikte Elbistan'ımız için odamızı daha yükseklere taşımaya, Elbistan'ımıza layık olmaya çalışacağız. Bugün yapılan seçimlerde de yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve genel kurul delegesini seçtik. Meclis başkanı ise yapılacak olan ilk meclis toplantısında belirlenecek. Şu an için meclis başkanlığı için konuşulan bir isim yok ve o toplantıda isteyen her meclis üyesi meclis başkanlığına aday olabilir."

Meclis üyeleri tarafından yapılan seçimde, ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Paksoy, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise, Kubilay Kutoğlu, Mustafa Canpolat, Ali Topal ve Şükrü Öztürk seçildiler.

ETSO Disiplin Kurulu: İbrahim Eren, Menderes Polat, Alpaslan Öztürk, Serkan Yüksel, Mine Şahin ve Hikmet Canpolat. Genel Kurul Delegesi: Mustafa Paksoy ve Kubilay Kutoğlu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etso Yönetim Kurulu Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement