Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kızıltoprak Kapalı ve Katlı Pazarı'nda yemek dağıtımına katıldı.
İftar yemeğini ve ekmeğini alan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Evcilmen, "En büyük dileğim ve beklentim, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ekonomik durumlarının düzelmesi ve bu tür yardımlara hiç ihtiyaç duyulmaması. Fakat günümüz koşulları bu gereksinimleri ortaya koymakta. Bu tür yardımları hayırseverlerimizin desteği ile yapmayı sürdüreceğiz" dedi. Muratpaşa Belediyesi Merkez Aşevi'nden yılın 365 günü ihtiyaç sahibi 2 bin vatandaş ile aşevinden yemek almaya gelemeyen 400 ailenin evlerine yemek servisi yapıldığını belirten Başkan Evcilmen, Ramazan Ayı süresince de günde 20 bin kişiye üç kap sıcak yemek verildiğini de ifade etti.
GÜZELBAĞ'DA MAHALLE İFTARINDA
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Güzelbağ Mahallesi'nde mahalle iftarına da katıldı. CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Feryal Tezcan'ın da katıldığı iftar yemeğinde Başkan Evcilmen, mahalle sakinleri ile çeşitli konularda sohbet etti.
YENİGÜN'DE RAMAZAN EĞLENCESİ
Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nce çeşitli mahallelerde düzenlenen Ramazan Eğlenceleri, Yenigün Mahallesi ile sona erdi. Yenigün Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen Ramazan Eğlencesi'ne katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, programı vatandaşlarla birlikte izledi. Çocuklara yönelik düzenlenen eğlencede, gölge oyunu Karagöz ve Hacivat, sihizbaz, palyaço gösterileri ve ailelerinde eşlik ettiği çeşitli yarışmaları izleyen Başkan Evcilmen, geçtiğimiz yıl başlayan ve bu yıl ikinci düzenlenen Ramazan eğlencelerinin gelenekselleşeceğini ifade etti. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Evcilmen, Mahallelerde Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?