Evi Yanan Vatandaşa Büyükşehir El Uzattı - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Vatandaşa Büyükşehir El Uzattı

Evi Yanan Vatandaşa Büyükşehir El Uzattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talebinde bulunan evi yanan ihtiyaç sahibi vatandaş, çok eski olan evinden kurtuluyor.

16.10.2015 13:59

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden yardım talebinde bulunan evi yanan ihtiyaç sahibi vatandaş, çok eski olan evinden kurtuluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, İzmit köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Yapılan ziyaretlerde, Kulmahmut Aşağıhorzum mahallesinde ikamet eden İzzet Durmuş da ziyaret edildi. Başkanvekili Özak ve beraberindeki heyet, evi yanarak tamir edilemeyecek şekilde hasar gören İzzet Durmuş'a geçmiş olsun ziyareti yaptı. Yapılan ziyarette İzzet Durmuş, Başkanvekili Zekeriya Özak ve beraberindeki heyetten yardım talebinde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürü Erhan Öztürk'e konunun incelenmesi ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için talimat veren Başkanvekili Özak, konunun takipçisi oldu.

Ziyaretin yapılmasından kısa bir süre sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından malzeme yardımı için proje keşif bilgileri hazırlandı. Evi yanarak mağdur olan maddi durumu yetersiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşa, evinin yeniden yapılması için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla inşaat malzemesi yardımında bulunulacak. İzzet Durmuş'un ailesinin işçiliği üstlenmesiyle yeni bir ev inşa edilecek. Şu an ailesi ve çocukları ile birlikte ahırdan bozma bir yerde yaşamak zorunda kalan Durmuş ailesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yardımlarıyla 110 metrekare, betonarme karkas, tek katlı yeni bir eve kavuşacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Vatandaşa Büyükşehir El Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement