Evsel Atıklar Keskin'in Elinde Sanat Eserine Dönüşüyor - Son Dakika
Yerel

Evsel Atıklar Keskin'in Elinde Sanat Eserine Dönüşüyor

Evsel Atıklar Keskin\'in Elinde Sanat Eserine Dönüşüyor

Evsel atıkları sanata dönüştüren Mediha Keskin, eserlerini Urla Eski Tamirhane Binası Sanat Merkezi'nde açtığı sergiyle tanıttı.

20.11.2012 09:32

Evsel atıkları sanata dönüştüren Mediha Keskin, eserlerini Urla Eski Tamirhane Binası Sanat Merkezi'nde açtığı sergiyle tanıttı.

Serginin açılışına Kültür eski bakanlarından Suat Çağlayan, CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Ege Karadenizliler Federasyonu Başkanı Aydın Özyar, Urla Belediye Başkanvekili Eren Kıpkıp ve Mehmet Maraba, ADD Urla Şube Başkanı Ali Yanar ve ADD Güzelbahçe Şubesi Başkanı Kadriye Atasoy, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, Türk Kadınlar Birliği Urla Şube Başkanı Ayşe Başkanoğlu, Toprak Sahne Tiyatrosu oyuncuları ve vatandaşlar katıldı.

Geri dönüşümü eğlenceli bir hikayeye dönüştüren ev hanımı Mediha Keskin, hobi olarak kağıt hamurundan ev eşyaları yapımıyla başladığı çalışmalarını zamanla atık kumaş, pet şişe, gazete ve dergi kağıtları gibi evsel atıkları değerlendirerek sepetlere, saksılara ve heykellere dönüştürdü. Evsel atıkları tekrar topluma kazandırılmasını amaç edinen Keskin bu hobisini 2 yıldır sürdürdüğünü söyledi. Kesktin, "Bu uğraşım ile atıkların değerlendirilmesi konusunda toplumun dikkatini çekmeyi amaçlıyorum. Evsel atıklardan hayal edilebilecek çok güzel eserlerin çıkarılabileceğini göstererek insanlarımıza geri dönüşüm sağlamayı sevdirmeyi hedefledim. Sergim için göstermiş olduğu çalışmalarından ötürü Urla Belediye başkanı Selçuk Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

Evsel Atıkları Kazandırma ve Geri Dönüşüm Sergisi'nin açılışını, 22 ve 23. Dönem İzmir milletvekilli Bülent Baratalı ile Ege Karadenizliler Vakfı Başkanı Mehmet Topaloğlu birlikte yaptı.

Sanatçı Keskin'e, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'na adına Meclis Üyesi Erkan Keskin tarafından plaket verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evsel Atıklar Keskin'in Elinde Sanat Eserine Dönüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement