Ezine Myo Öğrencileri Bahar Şenliğinde Coştu - Son Dakika
Yerel

Ezine Myo Öğrencileri Bahar Şenliğinde Coştu

Ezine Myo Öğrencileri Bahar Şenliğinde Coştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Bahar Şenliği coşku dolu geçti.

01.05.2012 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Bahar Şenliği coşku dolu geçti.

Ezine Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinlik şarkılar, yarışmalar, gösteriler ve ikramlar eşliğinde eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi. Şenliğin ilk bölümünde öğrenciler değişik yarışmalarla kahkaha dolu saatler geçirdi. "Değiştir" yarışmasında, sahneye çıkan öğrenciler şarkı söyleme konusundaki yeteneklerini gösterirken; "Halat Çekme","Yoğurt Yeme", "Yumurta Taşıma", "Çuvalla Yürüme" ve " Sandalye Kapma" yarışmalarında da heyecan ve kahkaha yaşandı. Yarışmaların ardından THK Ezine ve Biga şubelerinin katkılarıyla hazırlanan "RC Uçak Gösterisi" sergilendi. Nitro ile çalışan 2 beygir gücündeki motora sahip model uçak akrobatik bir gökyüzü gösterisi ile öğrencileri büyüledi. Uçak gösterisi sonrasında Ezineli usta müzisyenlerden oluşan grup, sahne aldı ve öğrencilere müzik ziyafeti sundu. Bu ziyafetin sonrasında şenliğe katılan tüm öğrencilere, ekmek arası sucuk dağıtıldı. Şenliğin ikinci bölümünde ise; İstanbul, Ankara ve İzmir'den gelen, Türkçe RAP müziğin muhteşem isimleri sahneye çıktı. Türkçe RAP müziğin duayenlerinden MESAM sanatçısı Yener başta olmak üzere Trangela, Ados, Cursis Clay, Vaga, Q-Bar, Piro gibi Rap sanatçıları Ezine Meslek Yüksekokulu şenliğine şarkılarıyla renk ve eğlence kattı. Konser sonrasında yabancı müzikler, oyun havaları ve halaylar ile gönüllerince eğlenen öğrenciler, mutlu bir şekilde geceyi noktaladı.

Şenliğe Ezine MYO yönetimi, akademik ve idari kadrosu, Ezine, Bayramiç ve Ayvacık MYO öğrencileri katıldı.

(AÖ)

01.05.2012 10: 16: 20

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ezine Myo Öğrencileri Bahar Şenliğinde Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement