Fatih Erbakan Nazilli Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Fatih Erbakan Nazilli Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Fatih Erbakan Nazilli Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Nazilli Belediyesini ziyaret etti.

22.04.2013 15:49

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Nazilli Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, Kültür ve sosyal işler müdürü Fatih Demir tarafından karşılanan Erbakan'ın ziyareti Pazar günü gerçekleşti.

Nazilli'de düzenlenen bir konferansa katılan Fatih Erbakan Nazilli Belediyesi tarafından yapılarak geçtiğimiz yıl halkın hizmetine giren Yeni mahalledeki Necmettin Erbakan parkını beraberindeki heyetle birlikte ziyaret etti. Necmettin Erbakan Parkını gezen ve bir süre bu parkta vakit geçiren Fatih Erbakan, babasının adının Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılmış bu parkta yaşatılıyor olmasından çok büyük gurur ve onur duyduğunu ifade etti. Fatih Erbakan, teşekkür ve minnet duygularını ifade etmek için Nazilli Belediyesi'ne ziyaret etti. Hafta sonu tatili olması nedeni ile ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Tarsus İdman Yurdu deplasmanında olmasından dolayı Başkan yardımcısı İbrahim Özkan tarafından ağırlanan Fatih Erbakan'a ziyareti sırasında Nazilli'ye özgü ürünlerin bulunduğu uzun yaşam sandığı hediye edildi.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, Nazilli Belediyesi tarafından yapılan park, cadde ve sokaklara Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından hiçbir siyasi ayırım gözetmeden, vatana millete hizmet etmiş ve hatta ülkemiz için bir tek çivi çakmış insanların isimlerini yaşatmayı bir borç bildiğini hatırlatarak bu tür çalışmaların Nazilli'de devam ettiğini belirtti.

Fatih Erbakan böyle bir çalışmanın takdire şayan bir davranış olduğunu ifade ederek; "Memleketin böylesi güzel, şirin ve her yönüyle modern görünüme sahip bir ilçesinde rahmetli babam ve diğer büyüklerimizin isimlerinin bu şekilde yaşatılıyor olmasından çok büyük onur ve gurur duydum. Sayın Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a çok çok teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum. Göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Erbakan Nazilli Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement