Fethiye'de Hırsızlığa Karışan 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Hırsızlığa Karışan 3 Kişi Yakalandı

Fethiye'de bir iş yerindeki kasadan 350 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla aranan 3 kişi Kocaeli'nde yakalandı.

17.11.2015 14:04  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de bir iş yerindeki kasadan 350 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla aranan 3 kişi Kocaeli'nde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 11 Kasım'da Fethiye- Antalya karayolundaki bir otomobil plazasından hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, inceleme başlattı. Ekipler, iş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerinde yüzleri maskeli 3 kişinin kasadaki ziynet eşyalarını çaldığını tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin de yaptığı inceleme neticesinde olayla ilgili Murat K, Serdar E. ve İsmail Y'nin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, zanlıların Kocaeli'de olduğu bilgisine ulaştı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen çalışma neticesinde, 3 zanlı Kocaeli'nde bir otomobilde yakalandı.

Ekipler, otomobilde yaptıkları aramada sahte kimlik ve 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirirken, araca gizlenmiş haldeki ziynet eşyalarını bir kısmını buldu.

Zanlılar, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Hırsızlığa Karışan 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement